Yenileniyoruz..

|

Uzun zamandır test yayınında olan sitemizin popülerliği korkusever arkadaşlarımızın ilgisi, desteği ve katılımlarıyla her geçen gün daha da artıyor. Türkiye’de her anlamda doyurucu bilgiler içeren korku sitesi eksikliğini doldurmak için bir araya gelen bu güzel oluşumu daha da ileri taşımak adına uzun zamandır uğraş verdiğimiz yeni tasarımımıza kesin bir tarih veremesekte 1-2 hafta içinde geçiyoruz..



Yeni tasarımımızın hem görsel açıdan hemde site kullanımı açısından çok daha profesyonel olacağını şimdiden belirtelim. Yeni sitemizin en önemli artıları, önem sırasına göre uygun şekilde kendi bölümlerine ayrılan yazılar ile detaylı arama olacak. Bunun yanında multimedya’ya daha fazla önem vereceğimizi de belirtelim. Müzik ve video kullanımı açısından tam istediğimiz gibi bir sistemle geliyoruz. Ayrıca sitemize özgü wallpaperlar, flash korku oyunları ve grafik zombi çalışmaları gibi çok seveceğiniz yeniliklerimiz var.


Sitemizin yeni görsel tasarımı hepimizin aklını başından alacak güzellikte olacak. Bu konuda müthiş tasarımlar ortaya çıkaran grafik tasarımcımız sevgili Dexter yoğun şekilde çalışıyor ve şimdiden güzel şeyler ortaya çıkardı bile. Yeni logomuzun çalışmasını bitiren Dexter korkusitesi’nin iddialı bir tasarımla karşınızda olacağını söylüyor. Yeni sitemizi bir an önce bitirmek için uğraşırken siz korkusever arkadaşlarımızında eski sitemizde olduğu gibi aynı destek ve heyecanla bize katkıda bulunacağınıza inanıyoruz. Bol korkulu günler…



Kaynak: devilboy >>

0 yorum: