Sorority Row

|

Gösterim Tarihi : 2 Ekim 2009 (ABD)
Yönetmen : Stewart Hendler
Senaryo : Pete Goldfinger, Josh Stolberg
Yapım:2009, ABD
Oyuncular: Briana Evigan, Leah Pipes, Rumer Willis, Jamie Chung, Margo Harshman, Julian Morris


”Şaka yapayım derken kaka yapmak” deyiminin cuk oturduğu filmimiz 1981 yılı yapımı ”The House of Sorority Row” filminin yeniden çevrimi. Slasher akımının tavan yaptığı 80′li yıllara özgü bir konusu olduğundan ”enerjik gençleri doğrama” mevzusu filmimizin çatısını oluşturuyor haliyle..


Konu: Bir grup çılgın kız bir akşam partisinde içlerinden birinin erkek arkadaşına şaka yollu takılmak isterler. Kız, erkek arkadaşıyla mercimeği fırına verdiği sırada sara krizi geçirir.(şaka bu) Kız arkadaşının yanında ağzından köpükler fışkırttığını gören çocuk krize girerek diğer kızlara haber verir ancak kız öbür tarafı boylamıştır.(şaka olarak) Şakayı burada kesmek yerine b.kunu çıkarmaya kararlı olan kızlar cesedi! alıp ıssız bir kuyunun yanına gelirler fakat bu sırada çocuk ‘’sen nasıl ölürsün benim güzel bebeğim” diyerekten arabanın bagajından çıkardığı bijon anahtarıyla kızın cesedine! dalar.


Fragman burada;



Şakayı kaka yapan kızlar ne olduğunu anlamadan arkadaşları gerçekten öbür tarafın yolunu tutunca çocuğa durumu anlatma zahmetinde bulunurlar. Kimseye bunun bir şaka olduğunu anlatamayacaklarına karar verince de kızın cesedini bijon anahtarıyla birlikte orada bulunan kuyuya atıp olay mahallinden sıvışırlar..


Filmimiz bu noktadan sonra ”I Know What You Did Last Summer / Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum” havasına bürünür ve gruptaki kızların telefonlarına bijon anahtarının resmi gelmeye başlar. Artık enerjik kızlarımız bu günahlarının cezasını canlarıyla ödemek zorundadır..


Fragmandan anladığımız kadarıyla film oldukça kanlı ve sert sahneler içeriyor. Her ne kadar konu çok klişe olsa da aşağıda resimlerini gördüğümüz grup için bile film izlenmeye değer diyoruz:)


Devilboy



Kaynak: devilboy >>

0 yorum: