Dabbe

|

Dabbe
Dabbe
Şeytan / İblis, Gençlik, Canavar / Yaratık

Dabbe

Yapım Yılı: 2006
Ülke: Türkiye
Dil: Türkçe
Renk Tipi: Renkli

Yapım Ekibi:
Yönetmen:Hasan Karacadağ
Senaryo Yazarı:Hasan Karaca
Oyuncu:Ümit Aar
Oyuncu:Ebru Aykaç
Oyuncu:Fulya Candemir
Oyuncu:Zeynep Hasdal Çolakoğlu
Oyuncu:Kaan Girgin
Oyuncu:Serdar Özer

Tarık isimli bir genç iş yerinde yaşadığı bazı sorunlar yüzünden kendini eve kapatır ve bütün gününü internette borsayla ilgilenerek geçirmeye başlar. Arkadaşları; Cem, Sema ve Hande onu uzun süre göremeyince merak ederler. Ayrıca hepsi Tarık’tan garip telefonlar ve mailler almaktadırlar.

Hande kamerasını almak bahanesiyle onun yanına gider ve arkadaşının dehşet verici bir şekilde intihar etmesine tanık olur. Olay İzmir de büyük yankı uyandırır. Polis olayı araştırdığında karşısına çıkan tek şey 388@0 şeklinde bir ifadedir. İşin ilginci Hande, Sema ve Cem de bu numaradan Cem in adına mailler ve korkunç resimler almaya başlarlar. Polis olayı araştırdığında Amerika da da bu çeşit ölümlerin bir hayli arttığını farkeder. Olay iyice akıl almaz bir hal almaya başlamaktadır. İzmir de ve dünyanın birçok yerinde bu ölümler devam eder. Olayların tek ortak noktası 388@0 ve internettir.

Hande oalyı araştırırken TV de izlediği bi eylemcinin sözlerini duyunca dehşete düşer ve Kuran da bahsi geçen kıyamet alametlerinden biri olan Dabbe’tül Arz’ın harekete geçtiğini farkeder ve o interneti kullanmaktadır. Artık ölüm çok yakındır ve işin korkunç yanı yapılacak bir şey yoktur.

"O, harekete geçti."

0 yorum: